Announcement

Collapse
No announcement yet.

No fuel level sensor readings after going pumpless

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • No fuel level sensor readings after going pumpless

    Hi, I have no fuel sensor reading after removing fuel pump. The "no fuel" indicator is on. Has anyone had this issue? XV1600 2001

  • #2
    Check the connections and make sure it is plugged in. Going pumpless and the removal of the pump has nothing to do with the sensor other than it must have been unplugged or wires damaged during the pump removal. check the green plug by the seat and back of fuel tank.

    Comment


    • Michael72
      Michael72 commented
      Editing a comment
      everything's fine. Thanks. I've put 7 liters of fuel into an empty tank and it was not enough to toggle "no gas" indicator off. Added some more fuel and now it's ok

  • #3
    always nice to have an easy fix.

    Comment

    Latest Posts

    Collapse

    Topics Statistics Last Post
    Started by MiLawyer, 10-03-2020, 02:44 PM
    26 responses
    294 views
    0 likes
    Last Post MiLawyer  
    Started by Lug Nut, 9 hours ago
    8 responses
    76 views
    1 like
    Last Post Lug Nut
    by Lug Nut
     
    Started by Lug Nut, 2 days ago
    17 responses
    220 views
    0 likes
    Last Post roadiemort  
    Started by Jaybo, 4 hours ago
    5 responses
    33 views
    0 likes
    Last Post brianmac  
    Started by roadiemort, 8 hours ago
    2 responses
    46 views
    0 likes
    Last Post EP Roadie  
    Started by SbTx_Rider, 4 hours ago
    0 responses
    16 views
    0 likes
    Last Post SbTx_Rider  
    Started by jd750ace, 1 day ago
    26 responses
    193 views
    4 likes
    Last Post SbTx_Rider  
    Started by Blackbeard, 1 day ago
    4 responses
    79 views
    0 likes
    Last Post jd750ace  
    Started by jd750ace, 5 hours ago
    0 responses
    23 views
    0 likes
    Last Post jd750ace  
    Started by HotRod, 10 hours ago
    5 responses
    37 views
    1 like
    Last Post jd750ace  
    Started by Jaybo, 1 day ago
    6 responses
    67 views
    0 likes
    Last Post Lug Nut
    by Lug Nut
     
    Started by Sharpman66, 1 week ago
    11 responses
    215 views
    0 likes
    Last Post Sharpman66  
    Started by AR. Hillbilly, 02-01-2020, 11:31 AM
    162 responses
    2,213 views
    2 likes
    Last Post jd750ace  
    Started by LDofDC, 3 weeks ago
    65 responses
    328 views
    0 likes
    Last Post roadiemort  
    Started by Jinro, 12-08-2020, 06:02 AM
    17 responses
    385 views
    7 likes
    Last Post Brad_G
    by Brad_G
     
    Started by Lug Nut, 5 days ago
    8 responses
    117 views
    0 likes
    Last Post Lug Nut
    by Lug Nut
     
    Started by Smoke, 08-02-2018, 10:02 AM
    15 responses
    778 views
    0 likes
    Last Post Pauli466  
    Started by roadiemort, 2 days ago
    6 responses
    120 views
    0 likes
    Last Post LDofDC
    by LDofDC
     
    Started by Dave A, 2 days ago
    13 responses
    68 views
    0 likes
    Last Post Chromepony  
    Started by Hairless Hippy, 6 days ago
    21 responses
    250 views
    0 likes
    Last Post Lug Nut
    by Lug Nut
     
    Working...
    X