Announcement

Collapse
No announcement yet.

No turn signals, no power to gauge cluster in neutral.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • No turn signals, no power to gauge cluster in neutral.

    Hey everyone, you guys seem like studs and I’m sure this has been covered but I’m kind of stranded right now so I just decided to go ahead and post for the sake of urgency. I’ve got a 2000 Road Star 1600 and I’m having some serious electrical drama. Basically, none of the gauges or odometer function when the bike is in neutral. Additionally, when I activate the turn signals while riding it kills all power to the gauge cluster and the turn signals do not function at all. And finally, the neutral light does not illuminate at all. This is my only means of tranpo so I really appreciate your input. I just bought this bike and it’s been giving me ample trouble since the moment I started it.

  • #2
    sounds to me like someone has hacked up the wiring..look for loose or taped up wires.
    not all those who wander are lost......

    Comment

    Latest Posts

    Collapse

    Topics Statistics Last Post
    Started by Blackbeard, 10 hours ago
    2 responses
    29 views
    0 likes
    Last Post Blackbeard  
    Started by estrom, 4 days ago
    4 responses
    79 views
    0 likes
    Last Post Baxter85  
    Started by JohnnyBGreen, 3 weeks ago
    29 responses
    259 views
    0 likes
    Last Post brianmac  
    Started by LUV4RS, 1 day ago
    7 responses
    99 views
    0 likes
    Last Post davej
    by davej
     
    Started by Blackbeard, 1 day ago
    4 responses
    88 views
    0 likes
    Last Post brianmac  
    Started by Cmw2212, 04-26-2018, 07:38 PM
    25 responses
    874 views
    0 likes
    Last Post Father Pobasturd  
    Started by Sluggerknuckles, 21 hours ago
    2 responses
    60 views
    0 likes
    Last Post MikeyC
    by MikeyC
     
    Started by Lifeguard, 23 hours ago
    1 response
    86 views
    1 like
    Last Post roadiemort  
    Started by jinxpress, 1 day ago
    3 responses
    64 views
    0 likes
    Last Post Jclevesque  
    Started by GreenMachine, 08-13-2020, 12:19 PM
    250 responses
    2,652 views
    3 likes
    Last Post Shores
    by Shores
     
    Started by AR. Hillbilly, 02-01-2020, 10:31 AM
    86 responses
    1,219 views
    2 likes
    Last Post rsokie
    by rsokie
     
    Started by Lug Nut, 1 day ago
    6 responses
    119 views
    1 like
    Last Post Lug Nut
    by Lug Nut
     
    Started by roadiemort, 08-22-2020, 03:09 AM
    170 responses
    896 views
    1 like
    Last Post roadiemort  
    Started by McVinny614, 1 week ago
    10 responses
    200 views
    0 likes
    Last Post StarCruiser06  
    Started by gonzarelloz, 4 days ago
    13 responses
    79 views
    1 like
    Last Post JimK
    by JimK
     
    Started by Father Pobasturd, 05-24-2019, 02:51 PM
    1,009 responses
    11,944 views
    2 likes
    Last Post MikeyC
    by MikeyC
     
    Started by mariner3302, 3 days ago
    13 responses
    152 views
    0 likes
    Last Post Shores
    by Shores
     
    Started by roadiemort, 1 day ago
    1 response
    72 views
    0 likes
    Last Post roadiemort  
    Started by Blackcloud12, 07-27-2020, 10:42 PM
    60 responses
    797 views
    2 likes
    Last Post Blackcloud12  
    Started by Doc_V, 3 days ago
    15 responses
    258 views
    0 likes
    Last Post Chromepony  
    Working...
    X